Minder verzuim

Langduring verzuim met een psychische achtergrond (zoals bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out, depressie) kan leiden tot grote productieverliezen. Daarom hebben wij verschillende programma’s gericht op terugvalpreventie, spoedige werkhervatting of zelfs verzuimpreventie.

Optimale inzet van personeel

Mensen die op de juiste functie zitten presteren beter, hebben meer plezier in hun werk en zijn daardoor productiever. We hebben echter te maken met continue veranderingen: personeel wijzigt, functies veranderen. De juiste mensen op de juiste functie inzetten is dus een blijvend aandachtspunt.

Mentaal gezond personeel

Ook als er nauwelijks (langdurig) verzuim aan de orde is, is het van groot belang om aandacht te besteden aan de mentale gezondheid van personeel. Belangrijk is dat werknemers in staat zijn om de juiste balans tussen draagkracht en draaglast te behouden.

Onafhankelijk onderzoek en advies

Naast aanbod voor het bedrijfsleven biedt PSY Business ook gevarieerde mogelijkheden op andere gebieden.

Zoekt u toch net iets anders?

We bieden ook op maat gemaakte oplossingen en komen graag met u in contact. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek

Contact opnemen

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Met onze jarenlange kennis en expertise streven wij naar goede kwaliteit producten

Geen wachttijden

Wij vinden het van groot belang dat u bij ons snel terecht kunt

Privacy

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en uw privacy