(Contra-)expertise / Forensische / Civiele rapportage

Binnen PSY Business kan onderzoek verricht worden in het kader van een second opinion, voor arbeidsdeskundige vraagstukken of ten behoeve van een forensische of civiele rapportage. Bij (adviserend) onderzoek met betrekking tot vraagstellingen omtrent arbeidsongeschiktheid, letselschade, rijvaardigheidsbewijzen of gedragsdeskundig onderzoek ten behoeve van het straf- of civielrecht, zijn grote belangen gemoeid. PSY Business kan onafhankelijk onderzoek verrichten, waarbij zowel psychologisch onderzoek, psychiatrisch onderzoek als milieuonderzoek kan plaatsvinden.

Onderzoeksproces
Samen met cliënt en/of opdrachtgever zal gestart worden met het zorgvuldig in kaart brengen van de vraagstelling, gevolgd door vooronderzoek. Dit kan bestaan uit gedetailleerd navraag doen naar voorgeschiedenis en voorinformatie, eventueel aangevuld met literatuuronderzoek. Vervolgens zal een onderzoekstraject worden voorgesteld. Na afloop van ieder traject volgt een advies en rapportage, conform ons privacy statement.

Kosten
Voor iedere opdracht zal een op maat gemaakte offerte opgesteld worden. Het uurtarief kan variëren vanaf € 147,50, excl. btw, afhankelijk van de te verrichten onderzoeken en het benodigde specialisme.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie
Onderzoek kan op een van onze locaties plaatsvinden, of desgewenst op een andere locatie indien dat voor het onderzoek gewenst of noodzakelijk is. Houdt u er rekening mee dat wanneer het onderzoek niet op een van onze locaties plaatsvindt, daar dan extra kosten voor in rekening gebracht zullen worden.

Interesse? Of meer informatie

We bieden op maat gemaakte oplossingen. Vraag nu een vrijblijvend informatief gesprek aan!

Contact opnemen