Medische keuringen rijgeschiktheid

PSY Business verzorgt zorgvuldige en onafhankelijke rijbewijskeuringen voor het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

Als de gezondheidsverklaring die u voor het CBR heeft ingevuld daartoe aanleiding geeft, verwijst het CBR naar de lijst met ingeschreven specialisten op de CBR website voor een specialistische keuring.

PSY Business is een van de bij het CBR aangemelde specialisten die een onafhankelijke medische keuring verricht op het gebied van psychiatrie (bijvoorbeeld ADHD, ADD, autisme) en alcohol en drugs.  Wij zorgen ervoor dat het keuringsrapport alle informatie bevat die het CBR nodig heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?
Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op onze website invullen, waarop zo spoedig mogelijk contact met u zal worden opgenomen om de aanmelding te voltooien. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitnodiging, met daarop de datum en het tijdstip van de keuring en aanvullende praktische informatie.

Locatie
Keuringen vinden plaats op onze locatie Reedijk 8A te Heinenoord.

Kosten
De kosten voor het keuringsonderzoek bedragen:

  • € 284,73 – reguliere keuring
  • € 341,67 – keuring waarbij er sprake is van alcohol- en/of drugsgebruik

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deze kosten dient u voorafgaand aan het gesprek te voldoen door middel van een PIN betaling of met Visa/Mastercard aan de balie. Contant betalen is niet mogelijk.

Mocht er bloed- en/of urineonderzoek nodig zijn, dan hoort u dat van ons tijdens het gesprek. U ontvangt een formulier waarmee u zich kan melden bij een door het CBR goedgekeurd laboratorium. De kosten van dit eventuele laboratoriumonderzoek zijn voor uw eigen rekening en dient u direct aan het laboratorium te voldoen, of u kunt informeren of deze worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wat moet u meebrengen naar het keuringsgesprek?

  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Uw CBR kandidaatsnummer/relatienummer. Dit nummer staat in uw dossier op Mijn CBR en op de ontvangstbevestiging van uw gezondheidsverklaring (ook in Mijn CBR)
  • Een overzicht van de medicatie die u het afgelopen jaar heeft gebruikt (deze kunt u gratis opvragen bij uw apotheek)

Na het gesprek
Na het gesprek ontvangt u per beveiligde mail een ondertekend conceptrapport. Indien u in het rapport feitelijke onjuistheden aantreft, zoals bijvoorbeeld een verkeerd gespelde naam, kunt u deze binnen een week aan ons doorgeven. U ontvangt dan een gecorrigeerd exemplaar. Indien u geen feitelijke onjuistheden heeft aangetroffen, kunt u het rapport direct versturen aan het CBR samen met uw gezondheidsverklaring.

Interesse? Of meer informatie

Mocht u toch nog vragen overhouden, dan vernemen wij dat graag.

Contact opnemen