Vacature arbeidspsycholoog

PSY Business houdt zich bezig met de geestelijke gezondheid binnen het bedrijfsleven. Wij bieden verschillende effectieve begeleidingsvormen, met als doel het behoud of herstel van het mentaal welzijn van de medewerkers. Ons team van professionals ziet het als een uitdaging om mensen op weg te helpen, die beter willen presteren op hun werk, of ondersteuning te bieden als er zich knelpunten voordoen.

Ter uitbreiding van ons PSY Business team zijn wij op zoek naar een arbeidspsycholoog.

Functieomschrijving

Als arbeidspsycholoog bij PSY Business kan je ingezet worden voor verschillende bedrijven in diverse sectoren. In deze uitdagende functie speel je een belangrijke rol bij o.a. het voorkomen van mentale klachten die het werk belemmeren. Vragen als “Hoe kan voorkomen worden dat werknemers uitvallen?”, of “Hoe kan in samenspraak met de leidinggevende worden gezorgd voor een spoedig herstel?” komen hierbij aan bod. Je zet de juiste producten in om de mentale fitheid en weerbaarheid van de medewerkers te verbeteren.

Onze trainingen en (individuele) coachingstrajecten worden toegespitst op de behoefte van de klant. Je kijkt zorgvuldig naar de juiste oplossing en passende training voor het individu en/of de organisatie.

Verder behoren ook het werven van nieuwe opdrachtgevers en het verrichten van de bijbehorende administratie, zoals bijvoorbeeld het verwerken van testuitslagen, tot het takenpakket.

Functie-eisen

De opleiding tot psycholoog, met een specialisatie in de richting van Arbeids- en Organisatiepsychologie, is succesvol is afgerond.

Daarnaast vragen wij:

  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • een transparante houding naar zowel collega’s als naar de deelnemers van een training
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgerichtheid
  • het feilloos kunnen herkennen en benoemen van de essentie
  • een goede time-manager en een ondernemende geest
  • om ook incidenteel in de avonduren beschikbaar te zijn voor trainingen

Praktische zaken

De werkzaamheden kunnen zowel op onze eigen locaties in Heinenoord en Papendrecht, als incompany plaatsvinden. Het aantal in te vullen arbeidsuren is om te beginnen 16-24 uur per week, maar kan op termijn uitgebreid worden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteer

Terug naar overzicht