Vacature systeemtherapeut

PSY Business houdt zich bezig met de geestelijke gezondheid binnen het bedrijfsleven. Wij bieden verschillende effectieve begeleidingsvormen, met als voornaamste doel het behoud of herstel van het mentaal welzijn van de medewerkers. Ons team van professionals ziet het als een uitdaging om mensen op weg te helpen, die beter willen presteren op hun werk, of ondersteuning te bieden als er zich knelpunten voordoen.

Daarnaast worden binnen PSY Business ook onderzoeken verricht in het kader van een second opinion, voor arbeidsdeskundige vraagstukken of ten behoeve van een forensische of civiele rapportage.

Ter uitbreiding van ons PSY Business team zijn wij op zoek naar een systeemtherapeut.

Functieomschrijving
Het betreft een afwisselende functie, met name voor onze afdeling PSY Business en indien nodig voor de ambulante Specialistische GGZ vanuit PSY Drechtsteden.

Bij de onderzoeken die PSY Business verricht zijn grote belangen gemoeid en komen regelmatig complexe vraagstukken omtrent verschillende gezinsvormen aan de orde. Daarin is het van groot belang om zorgvuldig onderzoek te verrichten, waarbij systeemgesprekken niet kunnen ontbreken. Hierbij spreekt het voor zich dat een kritische, maar neutrale blik en integriteit zeer belangrijk zijn bij het uitvoeren van het onderzoek.

Daarnaast kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om bij te springen in het multidisciplinair team van PSY Drechtsteden. Naast individuele begeleiding, vinden in verschillende behandelingen binnen de Gespecialiseerde GGZ systeemgesprekken plaats.

Verder is ook het verrichten van de bijbehorende administratie een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Cliënten-/patiëntendossiers dienen zorgvuldig te worden beheerd.

Functie-eisen
De opleiding tot systeemtherapeut is succesvol afgerond. Tevens dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen.

Daarnaast vragen wij:

  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • een transparante houding naar zowel collega’s als cliënten
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgerichtheid
  • het feilloos kunnen herkennen en benoemen van de essentie
  • een grote mate van neutraliteit en integriteit

Praktische zaken
De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op zowel onze locatie in Reedijk als op de locatie in Papendrecht. Het aantal in te vullen arbeidsuren is om te beginnen 8-12 uur per week, maar kan op termijn uitgebreid worden.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteer

Terug naar overzicht